VJEN REAGIMI I PARË I THAÇIT PAS DORËHEQJES NGA POSTI I PRESIDENTIT

ADVERTISEMENT

Pas konfirmimit të aktakuzës dhe pas dorëheqjes nga pozita e presidentit të vendit, Hashim Thaçi ka reaguar në profilin e tij në Facebook.

 

Ai ka ndryshuar “coverin” e profilit të tij, në të cilën e ka vendosur një fotografi pas kthimit të tij nga Haga. Thaçi ishte pritur nga shumë qytetarë të Kosovës si hero i vendit.

Ish-presidentit të vendit sot i është konfirmuar aktakuza nga Gjykata Speciale.

Poste të ngjashme

Lajmi i fundit